28.10.2012

Paljon ensimmäisiä


Ensilumi (19.10.). Maa oli nukkuessani kietoutunut valkoiseen herkkään huntuun. Hieraisin ihan silmiäni, sillä en nähnyt sen koskaan satavan.

Ensimmäinen glögi. Viralliselta nimeltään Blossa. Sopivasti alkoholia ja jouluisia makuja. Vierastan mainospaloja blogeissa, mutta uteliaisuuteni voitti ja nappasin vinkin toisesta blogista. Maistui oikein ihanalta, varsinkin oman kullan kainalossa pakkasillassa. Jotakin uutta perinteisen glögin rinnalle.

Ensimmäiset piparit. Leivoin ne tanssiaisvieraille. Olimme kullan kanssa isäntänä ja emäntänä lauantain tangotanssiaisissa. Ehdimme jopa itse nauttia illasta ja tanssituntuma oli molemmilla harvinaislaatuisen hyvä.

Mitä muuta? TanssiFLOW!

Tunsin pitkästä aikaa kutkuttavan elämäninspiraation pulppuilevan sisälläni. Näin tanssiaisissa mitä upeimmin tanssivan tangueran, joka paljastui vierailevaksi saksalais-serbialaiseksi tango-opettajaksi. Intouduin siltä katsomalta soluttautumaan seuraavan päivän täyteen varatulle tekniikkatunnille ja aaah.. mitä inspiraatiota se tarjosikaan.

Nyt tekee taas mieli hioa liikkeitä ja pökertyä tanssin pyörteisiin. Löysin tanssissa ainakin hetkeksi flow-tilan, joka sai minut sulautumaan yhdeksi musiikin kanssa ja unohtamaan kaiken ympärillä olevan.. Zen.

Kuntavaalit palauttivat lopulta hetkeksi maan pinnalle. Ehdokkaisiin tutustuminen jäi ihan viime tippaan, mutta uskon tehneeni hyvän valinnan. Jotenkin aina vaaliuurnille taapertaessa olo on kovin juhlava ja ylpeä siitä, että voi antaa äänensä. Vihreät kipusi juuri vasemmistoliiton ohi - minä hymyilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana kuulla sinusta!