6.1.2013

Suurkaupunki-uusivuosi

Kulta otti kuvan
Ensimmäinen pitkä joululoma vuosiin piti sisällään juuri sopivasti maaseudun rauhaa ja suurkaupunkielämää. Viisi päivää savolaisen virran rannalla ja viisi päivää Berliinissä pitivät sielun ja ruumiin balanssissa.

Asuttuani aikoinaan Berliinissä vuoden, olen seikkaillut kaupungissa miltei kymmenen kertaa. Yhteiset lentoliput ostimme sinne nyt jo viidettä kertaa. Matkaan ei liittynyt sen vuoksi suuria odotuksia tai tarkkoja suunnitelmia ja ehkä juuri siksi se oli niin onnistunut.

Emme käyneet ainoassakaan nähtävyydessä, vaan keskityimme pelkästään olennaiseen ja autuaaksi tekevään - ystävien tapaamiseen, hyvään ruokaan ja ennen kaikkea tanssimiseen, ISOLLA T:llä. Kävimme viiden päivän sisällä kuudessa milongassa ja tanssimme joka kerta miltei aamu kolmeen ja uudenvuoden aattona jopa kuuteen.  

Tunsin eläväni taas joka solulla.

Solmin aikoinaan Berliinissä ne kaikkein syvimmät ystävyyssuhteet ja oli ihana huomata, että edelleen tapaamisen hetkellä hersyy nauru ja sydän puhkeaa kukkaan. Joimme yhdessä Sektit uudelle vuodelle, toisen kanssa vuoden 2012 päättäjäiskahvit. Aivan parasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihana kuulla sinusta!