21.11.2012

On ollut kaikenlaista

..mutta kaiken työsynkkyyden ja marrassynkkyyden keskellä kuitenkin eniten kylttyyriä, kulttuuria, mikä on voimistanut taas hetkeksi omaa sisintä, sitä syvintä olemusta.

Lauantaina kävimme taidegalleriassa katsomassa berliiniläismaalareiden taiteiluja, sunnuntaina viipyilin Nanna Suden näyttelyn yleisöopastuksella ja illaksi ehdin vielä Lahden Sibeliustalon Tango Pasión -showhun.

Eikä siinä kaikki, ehei. Eilen nautin sellokonsertista Musiikkitalon parven huimissa korkeuksissa ja liitelin taas mielessä kauas pois arjesta...

Arjen tähtihetkiä. Kulttuuri puhdistaa, avartaa ja uudistaa.

Musiikkitalossa syttyi iso kirkas lamppu pääni päälle ja pohdiskelin, miten paljon minulle vielä tuntemattomia julkisia tiloja Helsingissä onkaan, mitkä voivat toimia pienen aikamatkan tavoin ja viedä toiseen todellisuuteen. Mihinköhän seuraavaksi varaisi aikamatkan...?

Olen pieni elämyskeräilijä.

2 kommenttia:

  1. Jugend sali :) tykkään juoda kahvikupposen siellä ja istua ihanissa nojatuoleissa...ja Kruunuhaan ja Töölön rappukäytävät ihania menneen ajan tunnelmia rappujen kaiussa..., Kruunuhaan Ruiskumestarin talo niissä voi elämysmatkailla edullisesti:).Voi miten viehättävää sinulla täällä!Olenpa iloinen kun löysin tänne ja sinut.
    Kiitos sanoistasi uunillani
    maria

    VastaaPoista
  2. Pitää pistäytyä ja nojatuolimatkailla, siellä en ole käynytkään, kiitos vinkistä! Ja kiva kun löysit blogiini :) Rauhallista joulunaluselämää ja voimaantumista sinulle.

    VastaaPoista

Ihana kuulla sinusta!